vineri, 5 februarie 2010

Un nou inceput



Nu am ales intamplator acest titlu. "Un nou inceput" poate insemna multe lucruri: un an nou, care a inceput perfect pentru mine, prima sesiune, care bineinteles ca s-a ales cu o restanta(pana acum) dar mai ales "schimbarea prefixului".

Poate ca multi dintre noi se gandesc cu groaza cand mai trece un an peste ei, fetele in general se gandesc ca "vai, imbatranesc". Eu prefer sa ma gandesc ca am crescut, am evoluat si m-am maturizat(in limita bunului simt bineinteles). M-au surprins placut foarte multi oameni ieri. Fosti colegi de generala, fosti colegi de liceu, actuali colegi de facultate, prieteni cu care nu am mai vorbit de un car de ani...multi si-au adus aminte ca mai exista si sufletelul asta mic pe lumea asta. Sunt multi oameni de la care nu ma asteptam sa primesc vreo veste ieri. Sunt alti oameni care nu aveam habar ca stiu. Dar ce e mai important prietenii mei au fost langa mine, mai mult sau mai putin fizic, dar i-am simtit langa mine cu sufletul. Chiar daca nu au fost toti. Chiar daca nu au fost si aceia pe care mi-ar si dorit poate sa ii aud. Asa iti dai seama cine se gandeste la tine si isi mai aduce aminte de tine si cine s-a folosit doar de tine. In fine. Asta nu mai conteaza. Ma bucur ca am avut parte de cea mai frumoasa zi, inconjurata de dragoste. Iar persoanele pe care le iubesc cel mai mult, care sunt cele mai importante 2 persoane din viata mea, au fost alaturi de vine si bucurandu-ne impreuna.

Ma uit pe geam si ma gandesc cu groaza ca iar trebuie sa ies din casa. Am ajuns sa urasc iarna. Prea multa gheata, prea mult alb (daca se mai poate numi alb mocirla care inconjoara gheata, care se presupune ca se numeste zapada). Desi am ajuns sa o urasc, e ciudat putin...ca abia astept sa treaca anul, sa vad cum evoluez in acest an si sa pot analiza anul viitor, tot pe vremea asta.