joi, 17 iulie 2008

Two months...

Au trecut doua luni si deja simt ca te cunosc de o viata. Pe zi ce trece te cunosc din ce in ce mai bine, descopar fiecare bucatica din tine. Imi place sentimentul.

Pe zi ce trece te ador din ce in ce mai mult. M-ai facut sa ma indragostesc cu adevarat, m-ai facut sa simt dragostea pura. Doamne, e atat de simplu. E atat de usor cu tine si totusi uneori greu, dar stii cum sa faci si sa trecem peste greul din fata noastra. Nu imi e frica de greutati, de boala sau de moarte. Sa spunem ca imi e frica de singuratate, mai ales acum cand stiu ce inseamna cu adevarat sa iubesti. Cu pasiune, cu suflet, cu toata fiinta ta.

Ma uimesti pe zi ce trece. Ma uimeste mentalitatea ta, pasiunea cu care faci unele lucruri, maturitatea pe care nu vrei sa o recunosti, grija pa care o porti unor oameni. Ma uimesti tu asa cum esti cu adevarat, care esti doar pentru mine si nu vrei sa iti arati adevarata fata cu oricine.

Ti-am spus si iti voi mai spune de o mie de ori... daca s-ar intampla ceva cu tine, cu noi, o mare parte din mine ar muri efectiv. Nu as mai putea sa simt vreodata ceea ce simt acum, dragostea pura. Unii pot spune ca e doar o dragoste trecatoare, de adolescenti, care da, e frumoasa dar nu inseamna nimic. Cei ce gandesc asa se inseala amarnic si inseamna ca nu stiu cu adevarat ce inseamna sa fi adolescent si ce inseamna sa iubesti.

Poate ca tot ce scriu, poate ca de fiecare data, par vorbe simple. Te iubesc si te voi iubi mereu. You will always have a special place in my heart, a special place that will always be yours no matter what, no one could replace you or take that from me.

Nu exista cuvinte prin care sa iti pot multumi pentru tot ceea ce faci pentru mine. Nu stiu cum sa iti pot arata ceea ce simt.... I will always love you baby...for ever and ever, always…

Niciun comentariu: