miercuri, 7 aprilie 2010

Ironie


E ciudat cum toata fericirea ta se poate spulbera in cateva secunde, la auzul unor simple cuvinte. E oare ciudat cum poti pierde increderea in persoana pe care o iubeai, doar in cateva momente? Ironie.

Ironia sortii. Persoana care ofera cel mai mult, ajunge sa piarda mereu. Crezi ca faci bine, vrei sa fie bine, iar in schimb, toti te iau drept fraier, iti rad pe la spate. Uimere. Lasitate. Lasitate din partea celui care inseala, ca nu are tupeu sa iti zica in fata. Prostia si domnia se platesc. Doare. Mai rau decat sa rada pe la spate, e sa iti rada in fata. Ceva de genul: "Uite o si pe fraiera asta, habar nu are ce i se pregateste", in timp ce iti zambesc frumos si se distreaza cu tine.

Ironie e atunci cand crezi ca cel de langa tine te iubeste cu adevarat, iti spune vorbe frumoase, te face sa te simti ca si cum ai pluti printre noi, in timp ce pe la spatele tau te inseala si isi face jocul. Motivul? Simplul fapt ca esti intelegatoare si accepti orice spune el, crezand ca e pe bune, ca ai incredere in el.

E ironic cum ieri simteai ca totul e bine, ca nu exista ceva mai frumos de atat, iar azi simti dezamagire, dezgust, ura. Cum simti ca vrei sa spargi ceva, ca vrei sa dai foc la ceva, ca vrei sa te razbuni. E buna si razbunarea uneori, in cantitati moderate, cate o lingurita pe zi, vei ajunge intr-o buna zi, sa iti bagi .... in tot. Ce draguuuuut. Nu ma intereseaza de nimeni si nimic. You want me to be a bitch, I'll be a bitch. Ironic nu?

Un comentariu:

razvan andrei spunea...

desi sunt intr-un moment in care nu prea era ok sa citesc postul tau, mi-a facut placere si macar pentru o clipa m-am simtit mai bine...multumesc