duminică, 8 martie 2009

Tu


Ai avut vreodata sentimentul ca nu mai poti indura nimic? Dupa o lunga perioada de dezamagiri, tristete, poate chiar ura, regrete, resentimente...ai simtit vreodata ca trebuie sa te regasesti? Ca trebuie sa iti dedici timpul, pentru o perioada, numai tie?
In acele momente in care simti ca vrei sa fie vorba numai despre tine, incerca sa faci ceva ce te face sigur pe tine, ce iti da incredere si mai ales te linisteste.
Sa mergi seara pe jos, sa vezi apusul, cerul cum se intuneca, sa vezi parintii cum se joaca cu copii si cum se uita la ei cu admiratie si cu dragoste. Cum acel copil inseamna pentru ei lumea intreaga si ar fi in stare de absolut orice, chiar sa isi dea viata pentru binele fiintei pe care o iubeste cel mai mult, lumina ochilor. Sa mergi cu geanta pe umar, cu mainile in buzunarele blugilor, sa te admire toata lumea, desi tu esti imbracata cat mai normal posibil si pe tine sa nu te intereseze de nimic din jurul tau. Cu castile in urechi, asculti melodia ta preferata. Sau poate nu chiar preferata dar acea melodie care te face sa te simti tu in clipa aia, sa simti cum ritmul muzicii se imbina armonios cu ritmul inimii tale. Sa ,mergi pe strada cu zambetul pe buze desi nu ai niciun motiv special pentru care ai zambi. Sa te simti libera, sa simti ca nimic din univers nu iti poate distruge acele momente, ca nimic nu te poate atinge. Toata lumea sa fie in concordanta cu ritmul tau, semafoarele sa se faca verzi cand tu te apropi, masinile sa te ocoleasca desi tu sti foarte bine ca e ilegal sa treci pe rosu.
Acelea sunt momentele cu adevarat importante pentru tine, ca om. Momente pe care nimeni nu are dreptul sa ti le distruga. Daca ajungi sa iti gasesti “linistea” atunci nimeni nu te poate distruge. Te simti puternic, in stare sa treci prin foc si apa, in stare sa ajungi pana la cer pentru ceva ce tu consideri ca merita sa lupti.

Niciun comentariu: