miercuri, 14 mai 2008

Deja vu...

Ai avut vreodata sentimentul ca, desi te afli intr-un loc pentru prima data, totul iti e foarte familiar? Ai avut vreodata senzatia ca stii o persoana foarte bine, desi abia ai facut cunostinta cu ea? Ai avut vreodata o senzatie ciudata, ca si cum ai sti ce se va intampla?

Deja vu. Un sentiment ciudat. Placut uneori. Straniu alte ori. Deja vu-ul are un impact profund asupra multora dintre noi. Indiferent de sex, varsta, natie, culoare, mentalitate sau credinta. Chiar se intampla. Toti trecem prin asa ceva. Mai devreme sau mai tarziu. Prefer mai devreme decat mai tarziu. Prefer sa se intample acum decat cand “imi e lumea mai draga”. Oamenii. Aceiasi. Sentimentele. Aceleasi. Visele. Mereu diferite.

Deja vu in dragoste. Poate e cel mai dureros. Poate fi cel mai placut totusi. Depinde de situatie. Sper sa nu mai am un astfel de deja vu. O data, de doua ori...mi-a ajuns. A treia oara deja e ghinion. Sau inseamna ca cineva acolo sus nu tine la tine. Ciudat cat de asemanatoare pot fi sentimentele provocate. Diferite conjuncturi, diferite persoane, aceeasi situatie. Aceeasi poveste de care te feresti, te loveste mai tare. Aceeasi impresie ca tu esti cel parasit. Aceeasi impresie ca nu te iubeste nimeni. Vrei sa dai dragoste. Poti sa dai dragoste. N-ai cui.

Deja vu. De cate ori ai avut impreia ca “you found the right one”? Acel “prience charming” sau acea “sleeping beauty”. De cate ori ai avut impresia ca te-ai indragostit la prima vedere? De cate ori ai crezut ca e adevarat sau ca va dura o vesnicie? Credeai ca nu se poate termina. Credeai ca este numai al tau si ca te vrea numai pe tine. Te-ai inselat. Barbati... fideli. Rar gasesti asemenea “exponate”. Gasesti de care vrei. Depinde sa sti ce vrei. Eu stiu. Tu sti? Oare perversitatea aparenta poate ascunde sentimente sincere? Oare perversitatea totala poate ascunde dorinte nesatisfacute. Imbinarea pura al unui fizic de invidiat, cu o inima putin perversa si o minte geniala...poate fi un “exemplar bun de luat acasa”. Cate va revasiti in descrierea mea? Cati v-ati pus intrebarile astea? Dar cati ati gasit raspunsul intrebarilor mele? Credezi ca sti? Chiar crezi?....

Un comentariu:

nothing's-broken spunea...

cineva acolo sus tine la tine cum nu poate sa tina nimeni niciodata asta iti zic sigur:D:D:D

kt despre restul... "we humans are much more complex than your silly little microbs, we're unpredictable, we make mistakes and we dissapoint":D:D
:X:X:X

happines is just good health and a bad memory:D:D