joi, 15 mai 2008

Stii ce e un "Banchert"?

“Stii ce e un Banchert? Asculta-ma bine, asta e cea mai frumoasa poveste din lume: Banchert este persoana pe care ti-a harazit-o Dumnezeu, este cealalata jumatate a ta, adevarata ta dragoste. Asa ca toata intelepciunea vietii tale consta in a-l gasi...si mai ales in a-l recunoaste.”

Oare cata lume stie ca exista un astfel de personaj? Oare stie cineva povestea cu “banchert”-ul? Ma indoiesc. Cati dintre voi s-au gandit sa se duca in cautarea iubirii? In cautarea celeilalte jumatati a sa? De gandit poate ca ne-am gandit multi. Cati ati fost in stare sa faceti asa ceva? Eu stiu ca nu am facut-o. Tu ai cautat adevarata dragoste? Cat? Cand? Unde? Dragostea e o particica de speranta, e necontenita reinnoire a lumii, e calea spre pamantul fagaduintei. Cel care isi gaseste jumatatea, devine mai implinit decat toata omenirea la un loc! Omul nu este unic, in sine. Abia cand incepe sa iubeasca devine, intradevar, unic. Nimic din unives nu poate depasi perfectiunea a doua fiinte care se iubesc. Asa merge treaba: exista imagini ale fericirii pe care n-ai dreptul sa le retusezi. Le colorezi dar nu depasesti contururile! Prin urmare, unul si cu unul fac doi, doi face cuplul si cuplul face planuri. Planuri pe care mai tarziu are datoria de a le respecta. Nu ai voie sa gresesti. Atunci cand iubesti...nu gresesti pentru ca poti pierde totul...intr-o clipa.

Un comentariu:

nothing's-broken spunea...

"Dragostea e o particica de speranta" c taaaaareeeeX:XX

chiar nu am auzit de chestia aia... adik de cuvantu ala;)):-S:-s

si deci cum e povestea aia defapt?>:)>:)k ai zis ceva de ea... sau nu ai zis dar e prea tarziu si vb aiurea... nu fratzik .... hmmmmm
m duc s m cuuuulc
iar tu mai scriieeee:P:P:P:P
:X:X:XX
uuuv